Personal trainings traject Bodystrong

 

NEW NEW NEW

PERSONAL TRAINING BY BODYSTRONG

Als jij op zoek bent naar een programma dat je helpt om jouw lichaam in topvorm te krijgen, dan hebben wij iets voor jou. Onze nieuwe personal training is ontworpen om jou te voorzien van één-op-één begeleiding in een private gym.

Met ons programma krijg je niet alleen persoonlijke aandacht, maar ook een op maat gemaakt trainingsschema dat past bij jouw doelen en niveau. En alsof dat nog niet genoeg is, helpen we jou ook bij het ontwikkelen van een gezond eetpatroon, dat past bij jouw levensstijl.

Dus waar wacht je nog op?

Dit krijg je bij het 8 weekse Personal Trainings traject

Traject

 • De intake
 • Wekelijks meten en wegen
 • Voedingsplan op maat gemaakt
 • Trainingsplan op maat gemaakt
 • 1x per week samen indoor trainen
 • Iedere week bespreken hoe de week is gegaan mbt voeding en mindset
 • 8 weken onbeperkt trainen bij de groepslessen van BODYSTRONG
 • Receptenboek
 • Eindevaluatie

Normale kosten van dit traject 599,-

Startersprijs 499,-

Klik hier

 

Persoonlijke begeleiding

 

Jouw Weg naar Vetverlies Zonder Dieet

Welkom op jouw reis naar een gezondere levensstijl en duurzaam vetverlies zonder strenge diëten. In plaats van een kortstondige oplossing, gaan we samen werken aan blijvende veranderingen in jouw eetgewoonten en levensstijl. Het doel is om een evenwicht te vinden tussen voeding en genieten, zonder jezelf te straffen met allerlei dieetregels. Laten we samen ontdekken hoe je jouw doelen kunt bereiken en jezelf een levenslang cadeau kunt geven: een gezond en vitaal lichaam.

Met deze benadering van voeding en vetverlies zonder dieet, streven we naar een gezonde, duurzame leefstijlverandering die je niet alleen zal helpen om gewicht te verliezen, maar je ook zal helpen om je fysiek en mentaal beter te voelen. Samen zullen we werken aan een gezondere, gelukkigere versie van jezelf, zonder de beperkingen van een dieet.

Traject

 • Duur: zolang het nodig is
 • Intake
 • Maandelijks kom je langs bij de bodystrong studio en gaan we werken aan je doelen
 • Maandelijks meten en wegen
 • Begeleiding in voeding en mindset
 • Relatie met eten verbeteren
 • Je gaat niet op dieet, maar maakt aanpassingen

Intake: 55,-

Maandelijkse begeleiding in de studio 35,-

Heb je interesse? Stuur een mail naar Natalie@bodystrong.nl of neem contact op via 0646111175

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *