Bootcamp by bodystrong

 

Bootcamp trainingen bij Bodystrong

Wij zijn een club waarbij ieder niveau welkom is. Ben je een beginnende sporter, dan helpen wij jou tijdens de training op je eigen niveau. Je zult zien, dat je na een aantal weken al heel snel verbetert.

Ook zijn wij een club voor de gevorderde sporter, die wat meer uitgedaagd wordt. Je kunt dan de zwaardere gewichten pakken, meedoen aan de krachtbooster lessen of de kick boks lessen die 1x per maand worden gegeven. Of de runningbootcamp 1x in de 2 weken of de hitt trainingen.

Je gaat jezelf iedere week verbeteren en wordt met de week sterker en fitter.

Onze club is een hele toegankelijke en persoonlijke club. We weten wie je bent en mocht je evt blessures hebben, dan houden wij daar rekening mee. Ook als je net bent bevallen of zwanger bent kun je meedoen met de lessen. Je wordt dan zo begeleid dat je tot het einde van je zwangerschap kunt meetrainen.

We hebben iedere dag van de week bootcamptrainingen. De bootcamps worden buiten gegeven op meerdere locaties. Wij zitten vooral in Oosterheem, het balijbos, het dorp en het noord aa. De lessen worden gegeven door professionele trainers, die oog hebben voor je techniek en je hier ook in begeleiden.

Wat doen we tijdens de lessen en hoe zitten de lessen in elkaar. Bootcamp zijn lessen die bestaan uit krachttrainingen afgewisseld met cardio. Met kracht gebruiken wij attributen, zoals kettle bells, dumbells, medicine ballen, barbells, slamballen, trx en nog veel meer. Met cardio moet je denken aan veel intensieve bodyweight oefeningen.

Boek een keer een proefles en ervaar het zelf

 boek je proefles.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *