Lock me up free a girl

Bodystrong steunt ook goede doelen, waaronder Free a Girl lock me up.

Bouke van der Heijden heeft zich 12 uur opgesloten voor het goede doel. Hier zijn stukje verhaal:

Bouke van der Heijden:

WAAROM IK FREE A GIRL HELP

In India worden duizenden meisjes gedwongen tot prostitutie en opgesloten in bordelen, in hokjes van 1 bij 2 meter. Ik laat mij 12 uur lang opsluiten in zo’n hokje. Help mij om minimaal € 2.500 op te halen, zodat Free a Girl nog meer meisjes kan bevrijden!.

Een liefdevolle aanpak is niet vanzelfsprekend

Als je ervoor kiest om sociaal maatschappelijk betrokken te zijn om vanuit jouw overtuiging een liefdevolle aanpak met anderen te delen die niet voor een ieder vanzelf sprekend is, dan is 12 uur vrijwillige opsluiting in een hokje van 1 bij 2 het minste wat je kunt doen om aandacht te vragen.

Ik ben van mening dat we met onze houding en gedrag het verschil kunnen maken. Meer geven dan nemen en zorgen dat je je met enthousiasme en passie inzet voor een ander als dat je voor jezelf zou doen.

Het is mijn drijfveer om met volle overtuiging “ja” te zeggen tegen Lock me Up – Free a Girl, als onderdeel van de Week tegen Kinderprostitutie. Een actie die het mogelijk maakt om wereldwijd te zorgen voor oa. bevrijding, preventie en re-integratie van deze meisjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *