Bodystrong in het AD

Toegewijd aan het trainen in de buitenlucht

Fitnessinstructeur Natalie Ruis van BodyStrong traint een toegewijd groepje in de buitenlucht, aan de Paltelaan in Zoetermeer. Zoals de meeste fitnessrages waaide bootcamp over uit Amerika.

De bootcamp is meer dan een rage, legt Ruis uit: ,,Het bestaat al meer dan tien jaar en de belangstelling ervoor groeit nog steeds.” Een van de dingen die bootcamp zo populair maken is dat er getraind wordt in de buitenlucht. ,,Fijn voor mensen die de hele dag op het kantoor zitten.”

De intense vorm van lichaamsbeweging komt voort uit de training van Amerikaanse militairen. Dat kan in het begin afschrikken, maar het levert wel resultaat op. Ruis: ,,Na vier weken zie je al verschil in conditie en kracht. Je voelt de verbetering in je lijf, ook als je al jaren niet getraind hebt.”

https://www.ad.nl/zoetermeer/toegewijd-aan-het-trainen-in-de-buitenlucht~a328d677/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *